Mano
  • EN
  • Naslovnica
  • Chef
  • Jelovnik
  • Rezervacije
  • Kontakt

Degustacijski jelovnik

8 slijedova: 850kn
6 slijedova: 650kn

Tartar od divlje jadranske bijele ribe

Krema od kopra i pržena cvjetača

---------

Mrkva i kava

Mrkva pečena na zrnima kave, pralina od lješnjaka i gel od šumskih gljiva

---------

Odležana hrvatska simental govedina

Umak od gusje jetre i crnog čaja

---------

Kvarnerski škampi

Dashi i lješnjak

---------

Divlji Jadranski brancin

Krema od bosiljka, tikvice i masline

---------

Mus od biserke i tartufa

Poriluk iz krušne peći i kremasti umak od šumskih gljiva

---------

File jelena

Korjenasto povrće, emulzija od ljutike i gel od porta

---------

Tart? Krema? Vanilija.

Džem od smokve i sladoled od smokvina lišća

Hladna predjela

Mrkva i kava

Mrkva pečena na zrnima kave, samoniklo bilje gel od šumskih gljiva

---------

Odležana hrvatska simental govedina

Krema od tartufa i umak od gusje jetre i crnog čaja

---------

Tuna sashimi

Rotkvica, muštarda iz Samobora i umak od palamide

---------

Tartar od divlje jadranske bijele ribe

Krema od kopra i pržena cvjetača

---------

Dimljena pačja prsa

Panna cotta od paškog sira, cikla i karamelizirani orasi

Topla predjela

Soparnik

Sa Velebitskim sirom Runolist

---------

Sipice sa žara

Koraba pečena u slanom tijestu i umak od sipe

---------

Sporo pečena goveđa rebra

Celer, fermentirana korabica, kruška i radič

---------

Mus od biserke i tartufa

Poriluk iz krušne peći i kremasti umak od šumskih gljiva

---------

Kvarnerski škampi

Stabljika brokule i pralina od lješnjaka

Glavna jela

File jelena

Korjenasto povrće, emulzija od ljutike i gel od porta

---------

Goveđi file

Krumpir poširan u dimljenom maslacu, krema od tartufa i pastrnjak

---------

Janjeći “French Rack”

Sporo pečena potrbušina, mrkva iz sijena, tostirani bademi i ricotta

---------

Divlji Jadranski brancin

Krema od bosiljka, tikvice i masline

Steaks

Španjolska - Rubia Gallega - Dry Age

Tenderloin 100g

---------

Irska – Black Angus pasmina

Tomahawk 100g

---------

Australija – Black Angus

Rib – Eye 300g

---------

Irska – Red Angus

Cowboy Steak 100g

---------

“Gratin” od krumpira, ljutika i paljeni listovi kelja

Korjenasto povrće, gel od porta i emulzija od klekovih boba

Krumpir poširan u dimljenom maslacu, krema od tartufa i pastrnjak

Mrkva pečena na sijenu, tostirani bademi i ricotta

Deserti

Kruška i crveni papar

Champagne i spužva od meda

---------

Tart? Krema? Vanilija.

Džem od smokve i sladoled od smokvina lišća

---------

Krema od mliječne čokolade

Crni biskvit od kakaa i sladoled od ružmarina